Wat wordt er gekeurd aan mijn voertuig en wat zijn de kosten?

De APK keuring is een keuring die aangeeft of uw auto veilig is om in te rijden. Tijdens de APK keuring komen ook  milieu-aspecten van het voertuig aan bod.
Het komt wel eens voor dat een apk keuring er bij inschiet. Dit kan voor vervelende omstandigheden zorgen. De keuring is verplicht door de overheid.  Als de keuring niet op tijd wordt uitgevoerd  kunt u een boete krijgen. Daarbij is een onveilige auto een gevaar voor uzelf en de rest van het verkeer. Het is daarom belangrijk om een APK keuring op tijd uit te laten voeren. De monteur signaleert zo of er onderdelen zijn die toe zijn aan vervanging.
Rijdt u op benzine dan moet de eerste APK keuring na 4 jaar uitgevoerd worden. Bij diesel auto’s moet het na 3 jaar. Daarna dient u uw auto elk jaar opnieuw te keuren.

Wat wordt er gekeurd aan mijn voertuig en wat zijn de kosten?

Na afloop van de APK keuring krijgt uw voertuig een keuringsrapport. Hierop staat of uw voertuig is goedgekeurd of afgekeurd, inclusief een overzicht van de reparatie- en afkeurpunten. U weet direct waar u aan toe bent.

– Inclusief afmeldkosten
– Inclusief keuringsrapport
– Inclusief roetmeting (voor diesel)
– Inclusief arbeid
– Inclusief BTW

Voor benzine & gas auto’s: € 20,-
Voor diesel auto’s: € 45,-

Ik zie u graag bij Garage AutoServiceFixit Zwolle of neem contact met mij op. Uiteraard kunt u ook telefonisch via 038-7851745 een afspraak maken.

APK keuring + grote beurt

Wilt u een afspraak maken? Dan kan dat via onderstaand contact formulier.