Uitlaat lassen & repareren

Bij onze auto garage aan de Newtonweg 17 in Zwolle kunt u terecht voor het vervangen en repareren van uw uitlaat. Als uw uitlaat verroest is of een onderdeel kapot en versleten is kunnen wij het voor u repareren. Dit doen wij voor alle automerken. Tijdens een APK- keuring wordt uw uitlaat altijd gecheckt op een aantal punten.

Waar dient de uitlaat voor?

De achterdemper zit aan de achterkant van uw uitlaat en hij dempt de geluiden van uw auto. Goed voor de natuur en fijn voor uw oren. Helaas kan de achterdemper lek raken, dat kan voor meerdere problemen zorgen. Uw auto maakt dan meer geluid, uw motor verliest vermogen en er ontsnappen ongezonde gassen. Een lek is op langere duur schadelijk voor uw katalysator en uitlaatkleppen. Laat het daarom tijdig controleren door een APK keuring, een grote beurt of bij een kleine beurt, bij garage AutoServiceFixit.

pexels-photo-401800

Is uw uitlaat lek?

Een lekke uitlaat kan al snel reden zijn tot afkeuring voor APK. Veel garages raden al snel aan om een nieuwe uitlaat te bestellen, maar dat brengt behoorlijke kosten met zich mee. Het repareren van een lekke uitlaat vereist laswerk en dat is minder comfortabel werk dan het monteren van een nieuwe. Maar laat u geen oor aannaaien, het lassen van een gaatje in de uitlaat is soms al met een paar tientjes klaar!
Als u even bij ons langskomt, kunnen wij u meteen een prijs noemen.

Is het lassen van de uitlaat altijd mogelijk?

Als de achterdemper defect is, kan dat niet met laswerk worden opgelost. Als de uitlaat over hele lengte verrot is, kan dat ook niet meer met laswerk worden opgelost. Dit laatste komt echter niet vaak voor.

Achterdempers

Mocht de achterdemper vervangen moeten worden, dan geven wij hierbij voor enkele modellen een prijsindicatie, exclusief de montage:

Achterdemper Alpha 150 sedan, vanaf € 300,-
Achterdemper BNW 3-serie, vanaf € 185,-
Achterdemper Audi A3, vanaf € 300,-
Achterdemper Peugeot 206, vanaf € 120,-
Wij lassen en monteren tegen de achterdemper tegen het tarief van € 35,- per uur (incl. BTW).

Exacte prijs uitlaat repareren

Wij geven u graag een exacte prijs voor de reparatie van uw uitlaat, zodat u weet waar u aan toe bent. Als u bij ons langskomt, kunnen wij het probleem bekijken en u precies vertellen wat het gaat kosten.

Ik zie u graag bij Garage AutoServiceFixit Zwolle of neem contact met mij op.

Wilt u een afspraak maken? Dan kan dat via onderstaand contact formulier.