Zomerbanden wisselactie

AutoServiceFixit heeft nu een zomerbanden verwissel actie voor maar €10,- per band!

Deze actie is geldig van 1 april tot 31 oktober

De zomer maanden zijn weer in zicht, daarom adviseren wij om uw zomerbanden te verwisselen. Zomerbanden zijn de meest verkochte banden en daarom zijn ze makkelijker te verkrijgen in alle mogelijke maten en merken.
Wij verkopen voornamelijk kwaliteitsbanden zoals Continental, Michelin en Pirelli.

Waarom de banden verwisselen?

  • Lagere slijtage

Een zomerband slijt minder hard dan winterbanden. Het rubber is namelijk van harder materiaal. Als de temperatuur boven 7 graden is zul je ook minder grip hebben.

  • Minder geluidsproductie

Uit onderzoek is gebleken dat door toepassing van speciaal rubbermengsels  en de door computer ontworpen loopvakpatronen die door de fabrikant zijn ontworpen. Het geluidsniveau tot minimaal word beperkt.

  • Geschikt voor alle snelheidsheidscodering

Dit hangt af van het type zomerband dat u kiest. Voor zomerbanden voor personenauto’s bestaan verschillende snelheidscoderingen.

  • In elke maat verkrijgbaar

Zomerbanden zijn de meest verkochte banden en daarom zijn ze makkelijker te verkrijgen in alle mogelijke maten en merken.Lagere kosten in aanschaf vergeleken met all season of winterbanden.

Advies is om bij een profieldiepte van minder dan 2,5 mm is het beter om nieuwe banden aan te schaffen. Daarmee verhoogd u uw veiligheid op de weg.  Een hogere profieldiepte zorgt ervoor dat je meer contact maakt met de weg.  Daarnaast is het belangrijk om te weten dat goede banden ervoor   zorgen dat je brandstofgebruik verminder. De temperatuur boven de 7 graden is het beter om zomer banden onder u auto te plaatsen. AutoServiceFixit biedt u de mogelijkheid om de banden op te slaan

Wilt u een afspraak maken? Dan kan dat via onderstaand contact formulier.